MESQUIDA MORA,S.L. - POLÍTICA DE PRIVACITAT I SEGURETAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de MESQUIDA MORA,S.L., amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu de MESQUIDA MORA,S.L., responsable del fitxer.

Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament d'aquestes dades, mitjançant escrit dirigit a l'adreça anteriorment esmentada.

En compliment del deure d'informació contemplat en l'article 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és MESQUIDA MORA,S.L., amb domini d'Internet www.mesquidamora.com, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i / o interessats a la següent adreça de correu electrònic: info@mesquidamora.com

MESQUIDA MORA,S.L. es reserva el dret de modificar qualsevol dels seus productes i components sense avís previ, sempre que això comporti una millora d'aquests.

MESQUIDA MORA,S.L. i el seu logotip són marques propietat de MESQUIDA MORA,S.L., les quals estan registrades en certes jurisdiccions.

Reservats tots els drets, quedant totalment prohibida la reproducció parcial o total del contingut d'aquest catàleg per cap mitjà.